DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          

Coaching

In het leven loop je regelmatig tegen bepaalde vragen aan. Je maakt van alles mee, gebeurtenissen komen op je pad. De ene gebeurtenis is ingrijpender dan de andere en soms loop je even vast en weet je even niet meer hoe je verder moet. Dan kan het fijn zijn om hierbij geholpen te worden. Als coach help ik je om zelf de antwoorden te vinden op vragen zodat je precies weet wat je te doen staat.

Naast de opleiding tot massage therapeut heb ik een opleiding tot coach gevolgd en ben ik gediplomeerd coach. Je kan bij bij mij terecht voor coaching in verschillende vormen. Zowel tijdens een massage, een sessie op de praktijk of tijdens een wandeling. Maar ook op afstand met videobellen is natuurlijk mogelijk.


  • Coaching bij stress

Tijdens de coaching gesprekken geef ik je tools en mogelijkheden om met stress om te gaan. Je komt er achter waar de stressfactor zit en wat je zelf kunt doen om hier mee om te gaan.


 


  • Coaching bij emoties

Verschillende situaties brengen vele emoties met zich mee. Het is belangrijk dat deze gevoelens en emoties geuit kunnen worden en een plek kunnen krijgen. We gaan samen kijken hoe je deze emoties een plek kunt geven en hoe je in je energie kunt blijven.  • Oplossingsgerichte coaching

Deze vorm van coaching is gericht op situaties die je leven op z'n kop zetten. Bijvoorbeeld wanneer je zonder werk komt te zitten, eenzaam bent of wanneer je je daginvulling kwijt bent. Tijdens deze vorm van coaching richten we ons om zelf  oplossingen te vinden waardoor je weer verder kunt.  • Coaching bij ziekte

Coaching gericht op mensen die ziek geworden zijn of zieke mensen in de directe omgeving verzorgen. We gaan in op wat de ziekte teweeg kan brengen en gaan kijken hoe je zelf met de situatie om kunt gaan.

  • Rouwverwerking

Gericht op coaching in een proces van rouwverwerking.


  • Begeleiding bij lastige ervaringen (trauma)

We gaan in op moeilijke ervaringen, onderliggende patronen die daarbij naar voren kunnen komen. Coaching gericht op het omgaan met deze lastige ervaringen.
Tarief

Duur

€40,00

60 minuten
E-mailen
Bellen
Map
Info