DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          
Afspraak maken

Holistische massage:  

 Het woord holischtisch komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekent. De holistische massage is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen maar gericht op de ontspanning van de spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.

Deze massage is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken, en wordt door specialisten uitgevoerd.
De holistische massage werkt voor het hele lichaam, het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel.

Bij een holistische massage wordt de mens als een geheel behandeld.
Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanraking. De grepen zijn over het algemeen langzaam en ritmisch.

De massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe. Omdat de massage de zenuwen in de rug bereikt die naar elk deel van het lichaam lopen, heeft dit een algemeen ontspannende werking. Wanneer de achterkant is gedaan, draait de gemasseerde zich op de rug en gaat de massage verder aan de voorkant van het lichaam.
De holistische massage wordt gewoon uitgevoerd op de massagebank, voor optimaal comfort.

Tarief:

Duur:

€40,00

60 minuten (alleen de achterkant)

€55,00

90 minuten

E-mailen
Bellen
Map
Info