DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          
Afspraak maken

Hotstonemassage:


Omschrijving:
De hotstonemassage kan als een op zichzelf staande massage gegeven worden maar ook gecombineerd met een andere massage.
Ik heb een uitgebreide set basaltstenen, die ik in een professionele heater kan verwarmen. Basalt heeft goede warmtehoudende eigenschappen. Het is afkomstig uit de zee, daardoor zijn het mooie platte stenen. Vindplaatsen zijn vulkanishe gebieden in Latijns Amerika. Het zijn high energyplaces en ze zijn schoon. De stenen zijn met de hand geraapt, waardoor ze minder beschadigingen hebben. Verder zijn ze handmatig gesorteerd en de sets zijn handmatig en met zorg samengesteld. De stenen zijn niet getrommeld of gepolijst, voor behoud van natuurlijke krachten.

Geschiedenis:
Massage met warme stenen is een vanuit Hawaii overgewaaide vorm van massage, waarbij wordt gewerkt met gladde, hete vulkanische stenen. Het is buitengewoon weldadig voor lichaam en geest. 
Lichaamsmassage met stenen is al heel oud - in de traditionele Chinese geneeskunde werd het al toegepast maar ook door de sjamanen in Hawaii en door indiaanse stammen. 
De wortels van het masseren met warme stenen liggen waarschijnlijk in het oude Nepal, Tibet en het westen van China. Aan stenen werden geheime, bijzondere en onzichtbare krachten toegeschreven. De combinatie van helende kracht van stenen, warmtebehandeling en massage zorgt voor een heerlijke heilzame ontspanning.

Toepassing en werking van hotstonemassage:
Hotstonemassage is breed in te zetten en heeft vele toepassingen. De massage activeert een groot aantal lichaamsprocessen en bereikt bijna alle aspecten van het organisme.
De belangrijkste toepassingsgebieden zijn:
►Betere doorbloeding.
►Betere doorstroming van het lymfestelsel.
►Betere weefselstofwisseling.
►Afvoer van slakken en afvalstoffen.
►Ontspannen van gespannen spieren.
►Rustgevende werking bij stress.


Tarief:

Duur:

€25,00

30 minuten

€40,00

60 minuten

€55,00

90 minuten

E-mailen
Bellen
Map
Info