DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          

Mededeling 


Lieve klanten,

Met heel veel pijn in mijn hart stuur ik jullie deze mail.
Ik vind het heel naar te moeten mededelen maar helaas ben ik genoodzaakt mijn praktijk te sluiten.

Dit besluit komt niet uit de lucht vallen, zoals vele van jullie inmiddels weten gaat het niet goed met mijn gezondheid.
Een tijd geleden heb ik jullie al moeten melden dat ik een stap terug moest doen betreft mijn gezondheid.
Twee dagen per week bleef ik geopend zodat ik kan doen wat ik het liefste doe en zodat ik jullie, mijn trouwe klanten de gelegenheid bied om bij mij een massage te boeken.
Mijn gezondheid gaat niet vooruit helaas. Ik ben op dit moment in behandeling bij een revalidatiearts en zeer waarschijnlijk ga ik binnenkort starten met een revalidatietraject. Hier heb ik dan al mijn aandacht en energie voor nodig om ervoor te zorgen dat ik beter wordt.
Omdat ik inmiddels ook alweer een jaar ziek ben bij mijn werkgever in de gehandicaptenzorg heeft dit ook financiële consequenties waardoor het voor mij niet meer mogelijk is om maandelijks de huur van mijn massagepraktijk te betalen. Ik ben daarom in gesprek gegaan met de verhuurder en zij hebben een nieuwe huurder voor de praktijk gevonden.
Dit houdt in dat mijn praktijk per 1 september aanstaande gesloten is, alle afspraken die na deze periode staan gepland moet ik helaas annuleren.
Wat betreft de klanten die een strippenkaart gekocht hebben, deze zal ik netjes compenseren, ik neem hierover persoonlijk contact met je op.
Heb je een cadeaubon van DeJoMassage aangeschaft? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we wat ik voor je kan doen.
De komende weken is het nog mogelijk om een afspraak te maken voor een massage op de maandag en dinsdag, mocht er nog ruimte zijn in mijn agenda.
Tot slot wil ik iedereen hartelijk bedanken voor alle keren dat je bij mij in de praktijk geweest bent. Ik heb altijd met liefde massages gegeven.
Tevens wil ik iedereen bedanken voor de mooie recensies, dit doet mij ontzettend goed!
Mochten jullie verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.
Liefs
Deborah

E-mailen
Bellen
Map
Info